onsdag 14. november 2007

Marerittet


Som økonomisk leder av familien er det på sin plass å vie litt tid til å tenke over økonomiske spørsmål. For det første så jobber jeg jo med planlegging av økonomi til daglig. Så dette føler jeg at jeg kan. For det andre er jeg i den heldige situasjon at jeg får jobbe fullt en tid fremover. Det betyr mer penger i kassa! Men når det gjelder økonomi i forhold til husbygging, det er da marerittene kommer for min del. Jeg har vonde drømmer om at vi ikke skal klare å betale for oss og så videre. Det er ganske ubehagelig. Har hørt nok av historier om folk som ender opp som gjeldsslaver. Og det er jo så trist (og dyrt...)! Så det er sånne historier som gjør meg livredd, da. Mens husbonden sitter på sidelinjen og bare vet at det går mer inn enn ut... Forholdsvis rolig. Da er jeg er mer frik-typen. Der er et styr hver gang vi får lønn. For dette skal plasseres riktig og ikke en krone skal gå til spille! Der har du meg...

Jada. Men nå er tomten betalt. Vi så at det har seipet flere hundre tusen kroner innom kontoen vår, men de forsvant jammen meg like fort ut igjen også. Men tomten er hvertfall vår nå! Og banken sin... Men vi har begynt å betale på lånet da, så vi er liksom i gang. For tiden så er det lite vi kan gjøre på tomten. Vi kunne jo godt saget ned trær, men nå er det en meter snø der oppe, og ganske mange minusgrader, så det er lagt på is for en stund. Det er jo fint her når det er snø også! Ta en kikk da :)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar