onsdag 13. februar 2008

Siste ord er ikke sagt

Ja, nå har det gått en måned siden sist vi oppdaterte. Og en måned går fort! Men det skjer også mye. I forrige uke så hadde vi møte med byggefirmaet, og fikk gjort om tegningene slik vi vil ha dem. Det er nok en jobb vi ikke bli ferdig med med det første, men i grove trekk så fikk vi gjort det da. Og det ble kjempebra! Så han kontaktpersonen vår der skal ordne nye tegninger med endringene i. I tillegg så sier han at de nå har mulighet til å levere råbygg (med eventuelle ekstra bestillinger) allerede først på sommeren!

Otto har vært i kontakt med flere gravere, og vi driver og spekulerer litt på det. Men egentlig så bør vi bare få noen til å grave så snygt som mulig slik at vi kan sette opp mur og er klare til å ta imot huset vårt!! Herved er oppfordringen sendt ut: Kan du bli med å legge Leca i vår så meld deg! (oppfordringen gjelder særlig Karina, som er så grei at hun har tilbudt seg å bygge huset.. ;))

En liten tvil har vi fremdeles: Det er om å gjøre å få kommunen til å godkjenne tegningene. Vi er litt usikre på om vi er innenfor reguleringsplanen for området. Husene som står i byggefeltet fra før er jo minst like høyt som det vi har planlagt, men det er ikke godt å vite hva kommunen vil si. Kanskje er de strengere på kravene nå, eller så kan det jo hende at det faktisk går greit? Men som tidligere nevnt, vi er klar for flere frustrasjoner...

To be continued...

1 kommentar:

  1. eg LO høgt =)

    Men eg komme eg! Hvis dokk vil bu i et hus eg har bygd, ska eg jammenmeg bygge det!

    Bygg ikke hus på sandgrunn...

    SvarSlett