fredag 20. mars 2009

Badet... nede


Viktig å ha bilde av de små flisene vi har under dusjkabinettet... Her har støperne gjort en god jobb, fallet ned mot sluket er voldsomt. Så her var det vanskelig å legge store fliser, og dermed måtte vi ha et område med små akkurat i fallet.


Jippi! Vi kan gå på do inne i huset :) veggskål, med dolokk med softclose.. det måtte eg ha for det har eg sett på et hotell i Hyeres i viva la france!!

Dusjkabinett, enkel, men fin utgave fra byggmakker

Trenger du et nydelig men rimelig servantskap? Siden ikea ikke har skjønt at det er fint med brunsorte fronter på baderomsmøblene, kun på sidene av møbelet, måtte vi lage et selv. Det vil si: møbelsnekker-Erik gjorde det. Du trenger: to kjøkkenskrog fra ikea, og valgfrie fronter. Vi valgte brunsorte skuffer, 60 cm lange x 2. Skapene ble tilpasset servanten, og vips! Så har du et servantskap! Og det ble knallfint! Tusen takk Erik:)

Det er malt på endene med fargen sand (ikke så lett å se her kanskje). Et kjempefint tilbehør til det ellers så lekre brune badet vårt! Dette blir et nydelig bad som gir skikkelig velværestemning!

Skulle også legge ut bilder fra badet oppe, men har visst ikke bilde av servantskapet der.. Det kommer senere :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar