søndag 19. april 2009

Glimt fra påsken 2009

De tilreisende ankom mandag i påskeuken, og tirsdag og onsdag gikk med til arbeid. Ved i mengder ble kappet opp og lagt i sekker, og terrassen fikk et fint gelender. Etter at vi hadde pakket ut, ble alle pappkassene tilintetgjort på bålet. Vi satser på at vi ikke trenger å pakke flere ganger...
Vi jentene koste oss med påskeverksted onsdag kveld. Laget blant annet dekorasjoner og malte på egg og telysestaker. Her er mammas kreasjon med tulipanerSkjærtorsdag tok vi en skitur langs Gjevilvatnet. Godt for byfolket å få rørt litt på seg. Mamma tok med seg sine ski fra før krigen ;) Grilling ble det også tid til.

Svigers m fl kom på kaffelag.
Litt knuffing må man regne med...

Svigerfar sjekker ut den fine terrassen som pappa har bygd til oss!!

Natt til langfredag hadde vi 7 overnattingsgjester. Og langfredagen bydde på muligheter til å utfolde seg. Etter at storfamilien begeistret hadde fulgt med naboens flukt over gårdsplassen (en søt liten røyskatt som bor ved siden av oss!!), tok vi ut på påsken store skiskytterrenn!

Pølser og pinnebrød var et kjærkommet måltid etter god innsats i løypen og på skytebanen :)

Takk for en fin påske! At vi igjen fikk feire Jesu oppstandelse fra de døde er stort, og vi evig takknemlig for at Han gjorde det for oss! :)

1 kommentar:

 1. Hi

  Thank you for sharing your lovely blog with us. I relly enjoyed my visit very much. Please visit my blog http://beinmybusiness.blogspot.com/and my web site http://beinmybusiness.com/
  Greetings from
  Hameed
  Newcastle, England

  SvarSlett