mandag 14. september 2009

Gud signe vårt dyre (og vakre!) fedreland


Vakre farger på BårdsfjelletValgdagsmålingen har akkurat vist rødgrønt. Mang et hjertesukk har gått oppover i dag; måtte vi få en ny regjering! Vi vet at ingenting er umulig for Gud!!

"Vil Gud ikkje vera bygningsmann, me fåfengt på huset byggja.
Vil Gud ikkje vergja by og land, kan vaktmann oss ikkje tryggja."

Vi takker Gud for det vakre landet han har gitt oss, og ber om at hans velsignelse fortsatt må være over Norge!Utsikt mot Storhornet i kveld

3 kommentarer:

  1. Hva skjer dersom en rødgrønn kristen ber om at regjeringen forsatt får sitte? Nuller det ut din bønn? Eller er det en slags rangordning her?

    SvarSlett
  2. vet ikke hvem du er som spør, men skal prøve å svare: nei, det er ingen "rangering" på hvem sine bønner som "teller" innfor Gud. Jeg vet at jeg alltid får svar på bønnene mine, men at Gud ikke alltid gir meg det svaret som jeg selv tror er det beste for meg eller andre. Jeg stoler på at Gud vet best, fordi han har oversikt over fremtiden, noe vi mennesker ikke har. Når det gjelder valget som det her er snakk om, så tror jeg det er slik menneskene er gitt fri vilje til å selv bestemme over sitt eget liv, og ta valg ut fra hva vi tenker er best for oss.

    SvarSlett