søndag 6. desember 2009

Skjenken min!

Her er skjenken min! Dette er årets kupp! Helt siden sommeren har jeg trålet finn.no etter AKKURAT en slik skjenk, og i november fant jeg den til salgs, i Trondheim, til kr 200,-!! TOO GOOD TO BE TRUE! Jeg ringte selgeren umiddelbart og tok den usett. Den er fra 60-tallet, i herlig teak, og utrolig velholdt for alderen. Den har et skap på hver side, med hyller, og i det ene skapet; bestikkskuffer (til sølvtøyet mitt ;)), og skuffer i midten. Og, dessuten, glassdører som kan skyves til side, og inni der er det to hyller og LYS! O lykke! Bedre kan det ikke bli :)


Nå står skjenken trygt plassert i hallen vår. Det var akkurat hva dette store rommet trengte. Full er den også blitt. Av duker, lysestaker, lys, blomsterpotter, vaser og annet snacks ;) Og oppå; flotte gamle bilder. Etterhvert skal veggen over skjenken dekkes av gamle bilder.

PS: En ekstra stor TAKK rettes til min kjære svoger i Trondheim, som rykket ut på kort varsel for å hente vidunderet :)

1 kommentar:

  1. Stilig! Såg ut som denj va skapt t gangen dåkkers. E glede me t å sjå denj in real life :)

    SvarSlett