søndag 31. januar 2010

Søndag

Dagen i dag har vært kledd i HELT FANTASTISK STRÅLENDE vintervær! Dessverre har jeg brukt dagen til å pleie idrettsskaden min. Må innrømme at det er flaut å tryne på ski, men det gjorde jeg forrige helg. To ganger. Siden det har jeg hatt vondt i foten. Så jeg har tatt det litt med ro. Foruten to skiturer på 15 km hver, og to spinningtimer, så har jeg tatt det med ro hele uken. I går kveld hadde vi en nydelig tur på ski i måneskinn fra fullmåne! Det var kjempeflott! Men det ville ikke foten min ha noen ting av. Derfor måtte jeg være i ro i dag. Så jeg har jeg brukt dagen til å kose meg i det fine huset vårt, og nyte at vi har widescreen-panorama view fra stuen :) Og så har jeg kost meg med flotte detaljer som jeg vil dele.


Babuskafamilie i vinterlandskap...

Jeg har for leeenge siden lovet flere rom-til-rom-bilder. Her er soverommet, badet i januarsol :)

4 kommentarer:

 1. Utrule fine stemningsbilda. Dåkk har d kjæmpefint. :)

  SvarSlett
 2. Eg henge meg på sølvi!! Fremdeles misunnelig på da fina huset dåkas!
  MEN da e litt seint å komma med rom te rom bilder ETTER eg har vært på besøk! :D

  SvarSlett
 3. Takk takk! :)

  hihi :) men så e det ikke alle som har vært her da, luna. kanskje det e trikset, å la vær å legge ut rom til rom-bilder, så kanskje flere kommer på besøk?! ;)

  SvarSlett