torsdag 11. februar 2010

Vinter

Sist det var skikkelig kaldt hjalp min snille mann meg med å lage islykter! Fire stykker ble det, to ved inngangen og to på terrassen. De ble jammen flotte :)I dag slo det meg at det faktisk har kommet litt snø i det siste også. Se bare her på terrassen. Islyktene er begravd under et bra lag med snø....

Og så må jeg ta med dagens glede: På Kremmerhuset forrige uke fant jeg dette lekre kjøkkenhåndkleet, med oppskrift til hveteboller på! Det var så søtt at jeg måtte ha det! Se på den nydelige lilla fargen!

Jeg tråklet en liten blondekant på nederst, og det ble til en artig og lekker morsdagsgave! :)

2 kommentarer:

  1. kjempekoselig med bolleoppskrift på veggen, skikkelig fin farge.mammma

    SvarSlett
  2. takk for kommentar, mamme! :) syns kjøkkenhåndkleet rett og slett va lekkert:) og oppskriften va god (spør bare min mann!)

    SvarSlett