lørdag 27. mars 2010

Investering

Etter inspirasjon fra Boligpluss gjorde jeg denne uken en spennende investering. Jeg kjøpte en damepussemaskin! Altså; en pussemaskin som enkelt kan håndteres av jenter! ;) Boligpluss anbefalte Black and Deckers slipemus. Den kjøpte jeg, det vil si, en litt større utgave med “ekstrautstyr” til!

DSCN4974

Ettersom jeg virkelig har fått sansen for å pusse opp/forandre gamle møbler var denne midt i blinken! Mannen var ikke mindre fornøyd heller, og synes det er litt kult at jeg hadde kjøpt meg verktøy ;)

Jeg har nå pusset maling av en gammel seng som jeg har kvidd meg på lenge. Det gikk som en lek! Et gammelt bord har også fått en omgang med maskinen, og vinduskarmen på kjøkkenet trengte en overhøvling og et nytt malingsstrøk fordi den er så utsatt for vann hele tiden.

Og jeg er kjempefornøyd! Denne hendige og rimelige saken letter virkelig arbeidet! Anbefales!

DSCN4981

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar