lørdag 17. april 2010

Gave, basar og nytt prosjekt

Ei eldre bedehusdame, Åsta, er en racer på symaskin. For et par måneder siden var hun på besøk her, og hadde med seg to flotte quiltede grytekluter i røde toner til meg. Utrolig fine var de, og jeg var kjempeglad! Men da dama kom inn på kjøkkenet mitt, som jo er malt i mørgk aubergine (les: lilla), sa hun at nei, disse røde gryteklutene, nei de passer ikke inn her! Og dermed tok hun de med seg hjem igjen, til tross for forsiktige protester fra meg, men med løfter om å komme tilbake med grytekluter i mer passende farger! Og i går kom hun med et par nye! Se så fint de passer inn på kjøkkenet mitt:

DSCN5281 DSCN5284

Kjekt å bli kjent med damer som er så mye eldre enn meg selv, men som jeg trives så godt sammen med! :)

I går hadde vi basar på bedehuset. Det var en kjempesuksess, både med innsamling av penger, og med oppmøte!! Legger ved bilder av et utvalg av hjemmelagde gevinster:

DSCN5228 DSCN5272

Og så til mitt nye prosjekt: Hva kan det bli ut av denne garnhaugen her tro?!

DSCN5244 

Mens vi venter på våren….

DSCN5297

6 kommentarer:

 1. et stort, deilig pledd te sofaen dåkas! hekla eller strikka, du kan velga!

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. så flink du er!!!
  mye lekkert ja ;)

  ..jeg tipper på bestemor ruter?? (men mest fordi det har jeg så veldig veldig lyst til å lære meg å lage selv)
  :)

  SvarSlett
 4. ikke bestemor-ruter...! ;)

  SvarSlett
 5. puff it is!! :) begynte i går! artig:)

  SvarSlett