søndag 20. juni 2010

Tro om jeg har klart å lande…

…med tanke på oppfreshing av bloggen?

Når jeg laget ny header så passet den overhode ikke til den rosaaktige blomstermalen jeg hadde funnet.

DSCN6436 Så kalt “stilleben fra kjøkkenet”. Se den fine Green Gate-boksen!

Men siden det er lilla det går i for tiden, både ute og inne, og til og med på bildet av meg og mannen (!) så måtte det bli lilla bakgrunn. Får se hvor lenge det varer! Poenget er vel at jeg synes det er litt for artig å sitte å plukke med dette… Greit å bruke regnværsdager til slikt.

DSCN5448

I glemselen har ikke denne lille bildehyllen fra gangen fått oppmerksomhet på bloggen. Synes den ble knallfin med litt blonder som jeg limte på med RX-lim :)

DSCN5452

Enda to bildehyller er innkjøpt, den ene henger i hallen. Har ikke blitt helt fortrolig med hva som skal stå på den, så foreløpig må jeg prøve meg frem før det kan offentliggjøres. Den andre hyllen har ennå ikke kommet på veggen fordi noen ikke har kjøpt gipsskruer… Men jeg har det helt klart hva som skal pryde den hyllen som får hedersplass i stuen! Jeg har også bestilt noe veldig spennende her som skal henges opp sammen med hyllen! :)

DSCN6431

Den hvite muggen er kjøpt på den lokale bruktbutikken, mens “lavendelen” oppi er fake, faktisk fra Byggmakker! Kakeformen er loppisfunn. Og om du lurte: den lilla vasen som er avbildet i headerbildet er kjøpt på Å gartneri, og er fra House Doctor.

1 kommentar:

  1. Så fint det e! Både dokk to, bloggen og de små detaljene fra huset! =)

    SvarSlett