lørdag 24. juli 2010

Helgens loppis-funn!

I dag var jeg og Randi og barna hennes på loppis/garasjesalg. Jeg så bordet med en gang. Det var omgitt av nips og stasj som man aldri ville vurdert å ta med hjem. I hvertfall ikke jeg. Men der så jeg det. Eieren kunne oppgi at det var laget av hans far i 1931. Han mente det kunne bli riktig så fint med litt sparkel og et par malingsstrøk. Jeg sa meg enig, men planen min var allerede klar: Dette bordet skulle pyntes med blomster, krukker og forskjellig annet i min utestue! Jeg spurte hva han skulle ha for det. 50 kroner, sa han. Jeg tar det på strak arm, sa jeg. Det var ikke noe mer å diskutere. Dermed var det mitt, og snille Randi tok det med i bilen sin og kjørte det hjem til Fjellbua. Vi fikk oss litt kaffe og is mens vi nøt den fantastiske, og om mulig, alt for varme solen. Det var herlig. Barna fikk kikke i den veldig spennende lekekassen. Jeg måtte konstantere at jeg må investere i flere gutteleker…

Her er bordet mitt, med litt krukker og det hele.

 IMG_1059 IMG_1066   IMG_1081 

 IMG_1091IMG_1136

Veldig fornøyd! :)

 

Benytter også anledningen til å si tusen takk for besøket til Kristian og Gunvor! Det var kjempekoselig :)

IMG_0883 IMG_0884

5 kommentarer:

 1. Så fint d va! Skikkele stili. :)

  SvarSlett
 2. fantastisk flott - har sett et sånt bord et sted men husker ikke hvor. Har funnet to gamle bord i kjelleren påBognøy som skal pusses opp.

  SvarSlett
 3. for et kupp!! kjempefint bord :)

  SvarSlett
 4. kjempeflott bord!HgB

  SvarSlett