torsdag 15. juli 2010

Nye hagemøbler

IMG_0357 

Endelig fikk utestuen min nye møbler! Ble veldig fornøyd! Rekkverket på terrassen ble også beiset denne uken. Det sørget jeg og mor for. Vi har fått masse arbeidshjelp til hus og hage fra min snille familie mens de har vært på besøk, flere bilder kommer senere!

IMG_0362

IMG_0364

I anledning bursdagsselskap er det her laget til langbord av gammelt og nytt bord. Den gamle hagebenken ble så flyttet ned på plenen.

IMG_0392

Bare et raskt livstegn fra Fjellbua!

 

Litt usikker på bildestørrelsen, da jeg ikke helt har funnet ut hvordan jeg forstørrer bilder når jeg bruker Windows Live Writer – noen som vet??

2 kommentarer:

  1. hurra, et teknisk spørsmål jeg kan svare på. windows live writer. du legger inn bildet, klikker på det og trykker på "avansert" i menyen til høyre. her kan du stille inn bredden og høyden på bildene. sjekk at "lådeforhold" er markert, og så setter du bredden til det du vil ha. jeg bruker å sette bredden til 400, siden det er like bredt som bloggen min. du kan se hvordan det blir seende ut under "forhåndsvisning". god blogging! :)

    SvarSlett
  2. NYDELIGE møbler!! :) De var helt fantastiske..
    Tusen takk for hilsen, vi reiser i morgen tidlig kl.05 herfra.. sukk :) men d skal bli herli!
    God uke til deg! :)

    SvarSlett