torsdag 21. oktober 2010

Strikkeprosjekt, men fortsatt ingen sinkhus…

Til tross for at jeg tilbragte 1 1/2 døgn i Oslo tirsdag og onsdag, ble det ingen sinkhus med hjem. Grunnen var vel ganske enkelt den at det var ikke shopping jeg var der for. Likevel var jeg ganske skuffet da jeg i går kveld løp til Kremmerhuset på Byporten et minutt etter stengetid, bare for å finne ut at de var helt tom for sinkhus…

IMG_2933

Jeg var med på Trosopplæringskonferansen 2010 i Lillestrøm. Kjempeinspirerende! Traff også kjentfolk, og det var koselig! Kom hjem med nattoget kl 5 i morges og ble møtt av kuldeSJOKK! 12 minusgrader var det her!! Hjelpes… I oktober!

IMG_2940

  Mest overrasket er jeg over at jeg fortsatt er våken, etter en natt i sovekupé, med våkne øyeblikk minst hver time, påfulgt av en hel arbeidsdag. Men jeg hører noen som snorker på sofaen! Mannen var oppe til langt på natt for å assistere det nyåpnede hotellet med datasystemet, så han fortjener vel en hvil…

IMG_2935

Bildene er fra strikkeprosjektet jeg hadde for meg i helgen; strikkede lykter! Fritt etter inspirasjon fra Ferm Living ;)

Bildene er litt så som så, dessverre….

Ønsker deg som er innom en fin kveld!

(Bildene er litt så som så, dessverre…)

2 kommentarer:

  1. Lyslyktene var kjempefine! Super ide, altså. :)

    SvarSlett
  2. http://www.velkommen.org/kategori.php?kategori=10
    Slike du mener? Ønsker meg slike selv:) Berit Sørli

    SvarSlett