søndag 28. november 2010

Ønsker du deg tennbriketter til jul?!

Ikke?!

Neivel. Hva med en lekker dekorert boks med tennbriketter inni, da?!

Som en av disse, kanskje?

   IMG_3519

Og med matchende fyrstikkeske til?

 IMG_3562IMG_3564

Jeg lovet å vise mer av det som gjør meg inspirert. Jeg lovet å vise det i går… Vel, i går var jeg dessverre “inspirert” til å vaske hus, så da ble det lite hobby-tid. Så… det kommer i dag, i stedet…!

IMG_3505

Har også prøvd meg på å brette små gaveesker i papir… De ble ganske søte :)

IMG_3558

Julekort…  

IMG_3503

Pringles-boks som ny! Klar til å romme en pose twist, for eksempel! :)

IMG_3512

Mitt siste prosjekt… Hva blir dette da tro?

Fortsettelse følger :):)

5 kommentarer:

 1. så flink du er!!
  :) mye fint her!

  SvarSlett
 2. Så stilig det ble. Har faktisk noen slike brikett-bokser liggende i påvente av kreative krumspring. Og nå ble jeg virkelig inspirert!

  SvarSlett
 3. Artig. Du er kreativ.
  Hilsen mamman til Marit

  SvarSlett
 4. adventskalender på det nederste bildet? ;) ALT du får te, Mona =) Masse fint! Sko hatt et juleverksted med deg, ja! Fyrstikkesker og denslags tar jo heilt av for tida, det va det store på julemesså vår jaffal... Håpe eg og får laga litt mer småting før det blir jul :) dei englebildene forresten, e det fra klippeark eller nettet?

  SvarSlett
 5. skal si du er kreativ, kem har du det fra? Kjempefine bokser!!!

  SvarSlett