tirsdag 14. desember 2010

14. desember: Julekort

Jeg liker å lage julekort. Det er koselig. Og det er fint å sende noen ord til familie, venner og kjente før jul. Det er like spennende hver dag å se om jeg har fått noen kort selv også. Julekort er en fin tradisjon.

Så langt, så godt.

I år som alle andre år har jeg hatt en rimelig god plan: Lage, skrive og sende julekort i GOD tid. I år som alle andre år ender det med samme visen: Jeg panikkproduserer kort i siste liten. Og dette til tross for at jeg lagde mine første julekort i slutten av OKTOBER i år. Hva er det med det?! Og så sender jeg kortene den dagen som Posten opererer med som “deadline”. Den dagen det er absolutt siste mulighet for å få posten frem til jul. Og jeg lærer ALDRI. Noen andre som har det slik? Ingen?

IMG_3556

Så det har jeg gjort i dag. Jeg har hvertfall laget, skrevet og pakket kortene i konvolutter. De er klar til å sendes. Kortlaging og -skriving tar alltid mye lenger tid enn jeg tror. Hvert år. Så jeg har ikke fått gjort i nærheten av det jeg hadde tenkt i dag! Stresset? Jeg?! Trøster meg med at mannen roper fra sofaen at han synes jeg er flink. Selv er han sjeleglad for at noen i husstanden, noen andre enn han, lager og skriver julekortene.

Puh! Dette ble litt oppjaget. Julestria har lett for å blir det. Puste med magen ;)

Så til noe annet: Meningen min var hele tiden at bloggen skulle være en adventskalender i år. Men det våget jeg ikke si høyt før jeg så hvordan det gikk. Men det har altså blitt en adventskalender, med en luke hver dag. Og jeg er glad for alle som oppmunterer meg til det! :) Tusen takk!

Til slutt i dagens luke skal denne damen få litt spalteplass:

IMG_0557

Gratulerer så mye med dagen, svigermor! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar