torsdag 16. desember 2010

16. desember: Julelunsj, design og en beslutning


Blogger fra blogger i dag. Dårlige greier. Den stasjonære pcen tok kvelden i dag, og jeg har ikke windows live writer på den bærbare.. Så dette får bli det det blir... Tok en tur ut i kveld, i snøværet, og det gjorde godt for både hode og kropp! Tok bilde av juletreet ved Vognildsbua. Så koselig! Ikke så bra bilde da, det ser ut som det lyner, men det er bare snø!

I dag har vi hatt julelunsj med jobben. Må bare vise bordet, som en kollega og jeg pyntet! Det ble såå fint, om jeg skal si det selv ;)Igjen, litt dårlige mobilbilder... Eller, jeg som er ustø på hånden...?!


Med tillatelse viser jeg dette bildet:


To av mine kollegaer har, etter inspirasjon fra Arne og Carlos, designet og strikket julekuler med Nav-logo!! Som seg hør og bør på et Nav-kontor! Så knallkult!! Litt misunnelig på de to som trakk gavene med disse inni...

Nå har jeg sagt noe om både julelunsj, design og juletre. Over til min beslutning: Jeg hadde fryktelig mange planer for denne førjulstiden. Blant annet alle gavene jeg skulle lage selv. Jeg er nesten i mål. Men de siste dagene har jeg vært så sliten og så uinspirert. Og som mannen så klokt sa: " Du må ikke holde på med det hvis ikke du synes det er gøy." Så mens jeg vandret ute i snøen i kveld bestemte jeg meg for å sette strek her. Når det som skal være moro blir stress, da er vitsen borte. Jeg stiller store krav til meg selv, jeg er enkelt og greit en perfeksjonist. Derfor er jeg stolt av å ha satt ned foten for meg selv. Jeg skal tillate meg å nyte resten av førjulstiden. Jeg skal prøve å ta mer tid til å reflektere over julens egentlige budskap, fremfor det innholdet vi mennesker har gitt julen. Det gjør jeg blant annet ved å lese i Julemysteriet :) Men jeg må også si at de som blir bekymret for at de ikke skal få gave i år kan ta det helt med ro: De har alt vi trenger på butikken ;)

Ha en nydelig kveld!

2 kommentarer:

  1. godt å høre at du har funnet ut at det skal være moro med håndarbeid. julen skal ikke være stress. men tanker om hvorfor vi feirer jul!

    SvarSlett