søndag 19. desember 2010

19. desember. 4. søndag i advent

IMG_3845

“No tenner vi det fjerde lys, og natta vert til dag

Vi ventar på ein Frelsarmann for alle folkeslag”

(Muri, 1963)

 IMG_3852

Fjerde søndag i advent, 5 dager til jul! Adventstaken har fått julelooken i forbindelse med at også resten av huset er julepyntet. Jeg begynte å tvile da jeg tok frem de røde dukene. Egentlig trodde jeg at jeg likte den røde fargen. Men jeg ble usikker. Etter å ha prøvd meg frem en stund, og forkastet 75% av julepynten i eskene, falt det på rødt, men med nøye utvalgt pynt til! Jul er liksom rødt da, jeg liker julerødt, men det ble så uvant i stuen..! Og engler som er så dårlig malt at de ser skumle ut i øynene, nei, de fikk ikke komme frem i år!!

Men jeg ble veldig fornøyd til slutt! Her er noen bilder fra min julepyntede stue:

IMG_3888

 IMG_3863

 IMG_3896

I ettermiddag har vi sunget julen inn i kulturhuset. Det var veldig stemningsfullt! Nå har jeg Nidarosdomens guttekor på øret, og da kommer julen snikende…!

I morgen skal jeg vise frem min nye wallsticker, så følg med, følg med! :)

1 kommentar:

  1. Rødt er liksom julefargen da. Eg og har pynta idag, litt rødt, litt gull, litt heimelaga ( OA - IK ) litt kjøpt og " ein haug " med englar. Er enig - englane må vera fine !

    SvarSlett