tirsdag 11. januar 2011

En plan og et knippe julegaver

Takk for kjempegod respons på innlegget mitt om middagsplan! Moro å lese hvordan andre gjør det! Jeg legger ut planen i sin helhet, siden så mange vil se den.

Her er den:

Middagsplan

Jeg må kommentere planen litt: Den er i stor grad basert på et lav-karbo-kosthold, fordi det er det vi praktiserer her i heimen. Men en hjemmelaget hvit eller brun saus kan fort byttes ut med en pose fra Toro, og så videre. Handlelisten er heller ikke 100%, det er stort sett bare hovedingrediensene som er kommet med på listen.

Håper uansett den kan være til hjelp!:)

-------------------------------------

…og så et knippe av fjorårets julegaver…

IMG_3679IMG_3683IMG_3694

IMG_3942

Dekorert melkehjerter-eske…

------------------------------

Flere har meldt fra om at de ikke får til å legge inn kommentarer. Jeg vet ikke helt hva som gjør det, men jeg skal sjekke litt nærmere :)

Ønsker DEG en god kveld!

1 kommentar:

  1. Så mykje flott du har laga og takk for middagsplan. Likte den middagsbloggen. Eg kan forresten anbefale deg ei kokebok som eg kjøpte i går,- Rundt Bordet ,- god mat for hele familien: http://www.capris.no/product.aspx?isbn=8281880392 Mange fine oppskrifter som er raske å lage. Legg deg til blogglista mi, eg, så kan eg følge bedre med på oppdateringar. ;)

    SvarSlett