søndag 23. januar 2011

Lysten på rosa

Etter at julestashet ble kastet ut gikk jeg inn i et interiørvakuum. Alt var liksom så daft etter at rødfargen forsvant. I fjor hadde jeg hvit og grå/sølv som gjennomgangsfarger i januar/februar, men i år trenger jeg skikkelige farger! Det blir lysere og lysere for hver dag, og det er fantastisk å merke! Har alltid vært slapp og trøtt på vinteren, aldri nedfor, men i år har det vært ganske labert de siste ukene… Derfor trenger jeg friske FARGER! To cheer me up! Og valget falt på lys rosa :)

IMG_4854

IMG_4852IMG_4860IMG_4865

IMG_4875

Litt rosa detaljer fra Fjellbua denne helgen! Til og med muffinsen fikk rosa krem på seg ;)

Begynte på zumba denne uken, og det må jeg si gjorde susen for humøret også! Og gospelkonsert i kveld! Fantastisk!

Ønsker alle en god ny uke, med masse deilig lys!! :)

3 kommentarer:

 1. Kjekt med litt farger ja, det syns eg og ;) Her går det i blått... I den grad me har någe pynt for tida då ;)
  Glede oss te å treffe dokk om ikkje lenge!

  SvarSlett
 2. kjære deg. jeg ville bare si at jeg syns det er trivelig å følge med på livet ditt her på bloggen din. håper dere har gode dager oppi fjellet... og kanksje våre veier krysses igjen en gang! klem hilde

  SvarSlett
 3. Hei!
  Nydelig farge du har valgt deg for å muntre deg opp! ;) Skjønner godt du trenger farger i en ellers trist januar måned .. MEN tenk, nå er det snart februar med 28 dager, og vips er det mars og 1.VÅRmåned! :) Fine bilder du legger ut, håper du har det bra der du e! :) Va så kjekt å se dåkke sist, håper ikkje det blir så altfor lenge til neste gang! Klem til deg!

  SvarSlett