torsdag 27. januar 2011

“Ny” romdeler

Mens lysten etter å blogge blomstrer opp igjen, sliter jeg med nye bilder. Selv om dagslyset nå varer lengre og lengre for hver dag, får jeg ikke tatt så mange gode bilder. Så i dag skal jeg vise romdeleren vi kjøpte og “pimpet” litt før jul! Bare over en måned siden…! Men nå kommer det til nytte at jeg ikke har vist bildene før…;)

Dette gjorde vi:

Vi kjøpte en hvit Expedit-hylle på Ikea….

IMG_3664

…og fire hjul på Clas Ohlson…

IMG_3666IMG_3667

…som vi monterte på hyllen…

Og vips:

En superfin og flyttbar romdeler!

IMG_3658

Denne er jeg kjempefornøyd med! I tillegg til at den er praktisk med hjul på, og en rimelig løsning, så gjorde den stuen lysere på et blunk! Vi hadde en dobbelt så høy, mørk romdeler før, og den sugde til seg alt lyset. Så dette ble bra :)

IMG_3661

…litt pynt hører også med… ;)

Nå skal jeg fortsette multitasking og forberedelser til en spennende helg… Kommer tilbake med mer om det senere! :)

Ha en nydelig kveld alle!

PS: En spesiell hilsen til en av mine mest trofaste lesere, tante W, som hadde bursdag i går! Gratulerer med overstått!! En blomst til deg!

IMG_4864

4 kommentarer:

  1. Så fint og lyst det blei :) Og så fine bilder som dokk har i hylla! Vår store hylle ble forvist te soverommet...Noah trudde det va et klatrestativ, så då va det tryggest å fjerne den.

    SvarSlett
  2. Kjempefin! Ja tenke seg till att noen få endringer man gjör, gjer så store og tilfredstillende kjenne-seg-bra vibber.

    SvarSlett