søndag 20. mars 2011

Velkommen, VÅR!

I mangel på vår ute har jeg begynt å ta våren inn. For her i fjellstrøkene er vi LANGT fra våren! Et illustrerende eksempel er at vi natt til fredag og fredag fikk ca 20 cm snø… Og ja, for bygda sin del er det kjempefint, siden turisme sysselsetter så mange som bor her. Og når påsken kommer så seint som den gjør så trenger vi snø. Helt enig så langt. Problemet er bare at det har lagt snø sammenhengende siden, ja, sånn cirka midten av OKTOBER!! Det er 5 måneder det! Jeg kan se langt etter løkblomstene jeg har plantet ute. De ligger trygt langt nedi bakken som er dekket av 1 meter snø.

IMG_5595IMG_5604

For noen år siden husker jeg at disse plantene slo ut i full blomst rundt 17. mai. Det spørs om jeg må smøre meg med tålmodighet. For i følge bloggarkivet hadde vi årets første sykkeltur først 11. april i fjor. Jeg hadde min første skogstur 22. april, og da husker jeg at når jeg kom langt nok opp i fjellet så var det MYE snø og få bare flekker å gå på.

imageimage

Men våren kommer. Det gjør den hvert år, sånn litt etterhvert. Jeg skal ikke klage. Det er mye fint i vente. 

I mellomtiden tar jeg en skitur.

God søndag til deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar