torsdag 19. mai 2011

2/3: Vinduet

For langt om lenge siden skrev jeg at jeg var i gang med tre prosjekter, hvor det første var Puff Daddy. Prosjekt nr 2 har vært dette flotte vinduet:

IMG_6998

Ikke at det bød på så mye arbeid, men det var ekstremt støvete der jeg fant det på stabbursloftet til svigermor, (kjære svigermor, du må ikke ta det ille opp at jeg offentliggjør at det er støvete på “burloftet” ditt…;) For om det er støvete der, så er det som regel ganske så strøkent hos deg!) så det trengte en grundig vask. Det har det endelig fått nå, og planen var å ta det inn og pynte det opp litt. Men i grunn så gjorde det seg ganske så fint utenfor også, så jeg tror jammen det blir stående der i sommer. Kanskje får det komme inn til høsten, og gjøre en gjerning der da.

IMG_6997

IMG_7000

Prosjekt 3/3 er under arbeid, det også. Av erfaring så er det ikke sikkert det er rett rundt hjørnet, men det er bare å henge med… *smil*

3 kommentarer:

 1. Vinduet gjorde seg veldig godt ute! Gler meg til å sjå kva du har tenkt å gjere med det når det flytter inn. ;)

  SvarSlett
 2. kjempe lekkert vindu, og jeg syns det passet perfekt inn på den koselige uteplassen din. og jeg tror også jeg må prøve meg på den tomat-oppskriften din litt lenger ned...det så deilig ut rett og slett.
  klem klem

  SvarSlett
 3. Så bra at pakken er komen fram og at den fall i smak! :) Ofte litt vanskeleg å finne ut kva ein skal gje til folk, men tenkte den kanskje ville passe til deg. ;) Ha ein fortsatt fin og velsigna søndag!

  SvarSlett