søndag 15. mai 2011

Fylte tomater

Et lite tips til sidedish både på grillen eller i ovn!

Jeg brukte plommetomater, fordi de er avlange og store, og når de blir varme har de en fantastisk søt smak! Kuttet av toppen og "gravde" ut litt av innmaten, fylte med kremost. Har både prøvd Tine kremost type Afrikansk paprika og Philadelphia naturell. Personlig synes jeg at afrikansk paprika smakte best, men det kommer an på hvor mye smak en liker. Jeg krydret med salt, pepper og basilikum, og toppet tomaten med ost. Satt tomatene i en ildfast form, og helte over litt olivenolje. Stekte tomatene på 180 grader i ca 10 min (litt på gefulen her...).
Veldig godt tilbehør til både fisk og kjøtt!Velbekomme :)

1 kommentar:

  1. ååh..dette så utrolig godt ut! jeg har bare gratinert tomatene, uten kremost inni, men dette skal jeg deff prøve!
    god søndag ;)

    SvarSlett