mandag 23. mai 2011

Øve, øve jevnt og trutt…

…sa mor til meg da jeg var liten. Det var det verste jeg fikk høre, for denne jenta er IKKE utstyrt med mer tålmodighet enn høyst nødvendig…

Derfor ble jeg SÅ stolt da jeg klarte å knekke bestemor-rute-koden nå i kveld! Og det var MORO! Når en får til noe blir det litt morsommere å øve også… Å lære meg å hekle bestemor-ruter er mitt mål for 2011 innen håndarbeid. Så det lover jo bra :)

IMG_7137

Kanskje ikke den peneste ruten verden har sett, men en god start!

Du bør sjekke ut denne linken om du vil øve litt selv.

*smil! og verden smiler tilbake!*

5 kommentarer:

 1. Hei! Jeg også er inne i bestemors ruter om dagen! Greit handarbeid som tar lite plass i veska,artig å! Blir fint å se hva det blir av dine ruter til slutt. :-) Jeg skal vise fram prosjektet mitt når det en gang blir ferdig. ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. ØVE ØVE JEVNT OG TRUTT!
  Det nytter jo!Lykke til!

  SvarSlett
 3. Hei hei!

  Flink du er!:) Det er veldig gøy og få til ting og se at det BLIR NOE!:) Jeg var SÅ stolt når jeg klarte og strikke en ULLbukse med monsterfjes til søstra mi på 3 år nå i vinter.. tenk den har JEG laget!

  Kos deg med bestemorrutene dine!

  Klem Jatte♥

  SvarSlett
 4. hekling er så fint, men jeg eier ikke tålmodighet og må se resultater med engang :) men det ser jo ut som du har go dreis på rutene!

  SvarSlett
 5. Hekling er gøy:-)

  SvarSlett