lørdag 11. juni 2011

Triviell latskap og ramme alvor

IMG_7250

Jeg innrømmer det glatt: Jeg er gørrlat for tiden. Spørs om det er været, varmt er det, solen er fremme, før de mørke skyene tar over og regnet øser ned.

IMG_7273

Etter mye om og men kom jeg meg endelig ut i hagen i ettermiddag. Der er det enorme mengder arbeid å ta fatt på! Steinplukking, luking, grunnarbeid til plen, gjøre villskogen om til en hage… You name it. Når jeg var godt i gang skrallet tordenet over meg, og øspøset startet på igjen.

IMG_7277

Så da bar det i hus. Noen ganger er det godt med små unnskyldninger til å være lat.

 

IMG_7203

(Alle bilder fra utestue in progress…)

Men min latskap blir nokså triviell når jeg ser hvordan flommen ødelegger både hus, veier og avlinger rundt omkring. Også her i bygda har bøndene fått oversvømte potetåkre, og det har gått jordras over veien.

I kveld tenker jeg på alle de som er rammet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar