søndag 5. juni 2011

Utenfor hos svigermor

Hos svigers forrige helg snek jeg meg rundt og tok bilder. Svigermor har laget uteplasser rundt hele huset, slik at det bare er å ta med seg kaffekoppen og flytte seg med sola! Og hun vet å få det fint! På en gård finnes også mange gamle spann og annet fint som kan tjene til blomsterpotter. Her kommer bilder:

IMG_7174IMG_7177IMG_7184IMG_7185IMG_7190IMG_7192

Her kan du se en annen utekrok hos svigermor!

Jeg har så smått begynt med utestuen min, mangler litt ennå før jeg er fornøyd. I dag var faktisk den første dagen det gikk an å sitte ute i solen! Herlig! Vi håper på mer sommervær..!

God kveld til deg!

1 kommentar:

  1. når to gode øyne ser gjennom ei fotolinse,
    da blir mye gammelt fint...

    takk for besøket :)

    ragna

    SvarSlett