torsdag 18. august 2011

Bringebær

IMG_9539

I skogen bak huset vårt vokser det mengder av villbringebær. Hver høst havner noen av dem i fryseren min. Årets første ladning ble plukket i går. Det merkes at det har vært en dårlig sommer, både på bærenes størrelse, og delvis på smaken. Men jeg fant da nok av bra bær!

IMG_9544

Bærene røres og tilsettes søtning, før de fryses i passende porsjoner. Gleder meg til å ta opp disse herlighetene når vinden og snøen uler rundt hushjørnene!

IMG_9547IMG_9551

I dag har jeg startet julegaveproduksjonen. Jeg satser på at en tidlig flying start hjelper meg å komme i mål. Inni meg nå var det akkurat en stemme som sa: Haha, dream on, you last minute person!! Den stemmen kjenner meg visst godt. Men som den optimisten jeg er er jeg stadig optimist..!

Ellers vil jeg si hei og veldig velkommen til nye følgere og lesere! Koselig!

Nyt innekvelden!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar