tirsdag 30. august 2011

Høst i heimen…

IMG_9694

I høst har jeg valgt en lys lilla farge som høstfarge i heimen. Og til min store overraskelse ble det naturfarger med steiner, sand, sink og litt tre som tilbehør! Overraskende, fordi jeg ikke ser på meg selv som en typisk “naturdame”. Sånn interiørmessig. Men jeg synes det ble fint, og da er jeg fornøyd!

IMG_9702Synes også møtet mellom naturmaterialer og romantiske hekleduker ble bra. Steinene er fra en strand ved Dubrovnik, mens sanden* er fra Naxos!

*Det er mulig at sanden er “ulovlig” importert. Det var nok et syn da jeg og forloveren min drasset mange kilo sand med oss i kofferten hjem fra strandferie! Men det er ingen grunn til å varsle myndighetene, for sanden ble omhyggelig vasket etter at den ble brakt inn i landet i 2005, og ingen er blitt syke så langt..!

IMG_9710

Litt mye mas om at jeg er fornøyd, men egentlig sitter jeg her og synes synd på meg selv. For mens jeg har vært hjemme fra jobb i dag med tett tåke i “toppetasjen”, er mannen på kino og ser Hodejegerne sammen med gode venner! Urettferdig er det!

Jeg får trøste meg med et par Greys-episoder, og i morgen skal vi på Ikea og handle innredning til vaskerom!! Spennende!

Takk for besøket! God høstkveld til deg!

3 kommentarer:

  1. God bedring ! Lenge siden jeg har vært "innom" bloggen din. Flott høstpynt !

    SvarSlett
  2. Veldi koseli:) eg blei så inspirert at no har eg tatt vekk sommarfargane og plokka haugavis m røsslyng og lar den lynglillafargen vera haust her hos oss og:) og veldi fint da skiltet på soverommet, et sånt ska eg jammen laga meg neste gong eg har ei fjøl te overs:)hehe:) klemklem

    SvarSlett
  3. å da va eldrid forresten:) tihi..

    SvarSlett