lørdag 3. september 2011

Nytt på soverommet…

IMG_9744IMG_9746

Nå har vi visst bodd oss bra inn i huset, for nå skrur vi ting og tang inn i veggene over alt! Har hatt skruvegring ganske lenge, det tar jo tid å bestemme seg for hvor man vil ha hull…. Men her en dag kom en bildehylle opp på soveromsveggen! Det gjorde virkelig susen, ble prikken over I’en på soverommet!

IMG_9748

Dette søte “Kyss meg alltid god natt”-skiltet fikk jeg til bursdagen av svigerinne med familie! Liker det veldig godt, og det passer fint inn! Jenta på bildet ved siden av er meg, ca 1 år gammel. Inni samme ramme er det også et barnebilde av mannen. Synes det er litt koselig, jeg!

IMG_9742

Her ser du hele veggen. Den rosa kjolen og luen strikket mamma til meg da jeg var liten, og til bryllupet vårt rammet hun den inn og gav den til meg! Utrolig artig å ha på veggen! Kanskje får vi selv en liten jente en dag som kan bruke kjolen?

IMG_9755

Her i huset baker jeg cupcakes, mens mannen skrur sammen vaskeromsinnredningen vi kjøpte tidligere i uken! Det blir så bra!! :) Bilder kommer!

***

-monakristin

2 kommentarer:

  1. ..og vi lure på kor tid den jenta (eller gutten) kjem vi... :)

    SvarSlett
  2. Så fin veggen ble! =)

    Karina

    SvarSlett