onsdag 14. september 2011

Trekasse

IMG_9933

I vår fikk jeg endelig tak i to potetkasser! Har så vidt vist de før. Nå har den ene blitt oppbevaring for blader. Til og med mannens tekniske ukeblad har fått en egen plass i kassen! Ryddig og fint, og passer bra inn i mitt plutselige behov for naturfarger!

IMG_9930

Det hvite pyntehåndkleet som henger på kanten har mamma strikket til meg.

IMG_9928

Ser det blir lenge mellom innleggene… Tiden strekker dessverre ikke til, selv om ideene er der! Vil si takk for alle besøk hos meg! Blir glad av å se statistikken, selv om det blir et opphold mellom innleggene! Setter pris på alle besøkende og alle tilbakemeldinger! Nå skal jeg rushe tilbake på jobb! Ønsker deg en god kveld!

3 kommentarer:

 1. Kjempeflott!! Sånne kassar prøver eg og å få tak i. Kan eg spør om kor du fekk tak i dine?

  SvarSlett
 2. kule kasser!
  liker at du tar inn litt mer naturfarger jeg!

  SvarSlett
 3. Ja, den var veldig stilig,har du tatt på et strøk med beis eller noe,var så fin glød! Slik ønsker jeg meg også! Når høsten kommer er det fint og lunt med naturfarger og varme fargetoner. En fin helg til deg også! Hilsen Titt-inn.

  SvarSlett