torsdag 22. september 2011

Vintage-kort

Fikk en ny idé til fine vintage-kort her om dagen! Rimelig når man krøller sammen gamle aviser og gir dem et vintage-look med litt brunt blekk…

IMG_9958

Dette kortet er laget på bestilling og ble gitt bort til en 60 åring. Nå er flere kort i samme stil under produksjon!

IMG_9955

Etterhvert som jeg lager kort henger jeg dem opp til tørk/på utstilling på en snor på veggen! Syns det var en lur idé!

Det durer nedenunder mens mannen skrur sammen vaskeromsskapene. Det blir såå fint! Men jeg er altfor utålmodig til å henge der hele kvelden… Så derfor går jeg litt til og fra… Gleder meg til vi er ferdig, det blir en kjempeoppgradering! Blir moro å vise frem før- og etter-bilder også!

Håper du også gjør noe morsomt i kveld!

***

-monakristin

6 kommentarer:

 1. Nydeleg kort, Mona Kristin! Her er me så og sei ferdige med alle julegåvene, så eg gler meg til å starte å kose meg med å lage julekort. Har planar om å lage ein del av dei som vintagekort. Ha ei fin helg!

  SvarSlett
 2. Fine, fine! Tror me må ha litt kortverksted i høstferien?! =)

  SvarSlett
 3. Hei venn. Takk for gratulasjoner inne hos meg. Blir så glad i hjertet mitt!

  SvarSlett
 4. Dette er kreativt og flott!!! else

  SvarSlett
 5. Kjempefine kort! Lurt å henge dem på en snor.

  SvarSlett
 6. Knallfint! Det funker om du legger avisene i litt kaffe også.

  Ha en fin lørdagskveld

  Lottemora

  SvarSlett