torsdag 6. oktober 2011

Høst ved inngangsdøren

IMG_0293

Endelig er jeg fornøyd med høst-looken ved inngangsdøren! Eller “Høstutstillingen” som mannen liker å kalle det… :)

IMG_0282

Naturfarger…

(den rosa roseplanten lever litt på nåde, men så lenge den står så fint har jeg ikke hjerte til å kvitte meg med den…)

IMG_0294

Lyngen hører selvsagt med…

IMG_0291

Et litt smårotete inntrykk, men jeg elsker alle enkeldelene som gjør helheten!

IMG_0287IMG_0295

Dekorasjonskål, epler, mose og kongler…

IMG_0297

“Tyttebærhjertet”

IMG_0300IMG_0310

Den gule blikkboksen fant mannen og broren hans i et gammelt sauefjøs. Av en eller annen grunn tenkte de at jeg ville ha glede av den gamle rustne saken. Og det gledet meg så absolutt! Boksen er brukt til å gi sauene salt, og derfor har den naturlig nok rustet bra med årene… Kjempemoro å ha, synes jeg!

IMG_0301IMG_0304

Dette var årets “Høstutstilling” hos meg!

Koselig at du tittet innom!

2 kommentarer:

  1. koselig!!!!! Du er flink med dekorasjoner!

    SvarSlett
  2. Så utruleg koseleg, Mona Kristin!! Eg har så lyst til å pynte slik utanfor hos oss og, men her bles det sånn for tida, at alt som ikkje er ordentleg tyngde i bles overende. Men enno står sommarblomstrane ganske bra, så dei skal få pryde inngangspartiet ei stund til. Men...kongler, greiner og mose er under planlegging. ;) Utruleg herleg med den boksen. Lurer på kva eg skal gjere for å få mannen til å forstå at eg og vil at han tar vare på slike ting. ;) Ønskjer deg ei fin og kreativ helg.

    SvarSlett