søndag 13. november 2011

Femarmet lysestake i messing

Vil takke for besøket til alle som har besøkt meg uten å finne noen nytt her på bloggen i det siste… Vet ikke helt hva jeg har drevet med, men en ting er sikkert; jeg har ikke blogget…

IMG_0782

Derfor er det på høy tid å vise frem noe fra “Bua”. Jeg kjøpte en 5 armet lysestake i messing på NLM Gjenbruk i Bergen for en tid tilbake. Ja, en sånn messinglysestake som alle husmødre, med respekt for seg selv, eide på 90 tallet. Siden jeg ikke er fan av messing, fikk lysestaken seg noen omganger med spraymaling.

IMG_0799

Spraymaling var ikke helt den drømmeverden jeg hadde forestilt meg. Utvalget var heller ikke så imponerende her på fjellet. Men hvit ble den, om enn litt i matteste laget. Og “som ny” og helt forandret! Med lyslilla stearinlys ble det meget meget bra!

IMG_0797

Har du tips til hvor jeg kan kjøpe bra spraymaling så mottas de med TAKK!

Nå skal jeg ta meg en tur ut i vinteren(?), og så planlegger jeg å dokumentere forrige helgs ommøblering her i Fjellbua!

Heng med!

2 kommentarer:

  1. fiin mona kristin. ;-))

    SvarSlett
  2. så fin den ble!! jeg gleder meg til å se ommøbleringa jeg ;)
    er så lei meg for at jeg jobber i morgen, hvis ikke så hadde jeg tatt turen til oppdal, på juleverksted!

    SvarSlett