torsdag 3. november 2011

Kosekveld…

Her har jeg rigget meg til, med tente lys i vakre telysestaker fra Ikea, og ny pute og nytt saueskinn fra samme sted. Synes telysestakene lyser så fint og stemningsfullt.

IMG_0759IMG_0763

I kosekroken har jeg slått meg ned for kvelden med strikketøyet. Lunt og varmt på saueskinnet, og med en myk pute i ryggen nyter jeg en frikveld. Og julegaveproduksjonen fortsetter...

IMG_0762

Vi har fortsatt et mildt og høstlig vær her hos oss, så vi fryser ikke, men det er likevel godt med lys og innekos når høstmørket senker seg. Jeg fikk med meg litt flere saker fra Ikea-turen. De har mye fint til jul, hvis du ser litt mellom fingrene med all bling-blingen. Ta deg en tur! Jeg får vise frem mer juleinvesteringer og saker fra Ikea en dag jeg har bedre fotolys…

Ønsker deg en fin kveld i høstmørket!

***

-monakristin

2 kommentarer:

  1. IKEA står på ønskelisten til jul, men jeg vet ikke om nissen får det til :) Så koselige ting du har kjøpt ♥

    SvarSlett
  2. Så koseleg!! Ser ut til at de har hatt ein flott tur til Paris og. Ønskjer deg ei fortsatt fin veke og ei fin helg.

    SvarSlett