torsdag 1. desember 2011

1. desember

Det er 1. desember i dag. I dag er deg 1. desember. Faktisk. Tenk det! Frem med adventslyset. Frem med adventsboka. Adventskalender. Jul i Blåfjell. Julekort og julegaver. Forberedelser. Forventning, glede og tanker. Og forskrekkelse over at det kun er 23 dager igjen til jul!

IMG_1025

Bloggingen har vært ganske laber denne høsten. Men i fjor var det så moro med “adventskalender” på bloggen, at det har jeg bestemt meg for å klare i år også! Årets adventskalender er herved åpnet. Håper du vil følge med!

IMG_0977

***

-monakristin

6 kommentarer:

 1. e fælje mæ i år å..;-)))))

  SvarSlett
 2. Så koselig det blir å følge deg i adventstiden! Jeg gleder meg:)

  Veit du; du vant hjertene i lotteriet mitt! :) Kan du sende meg en mail med adressen din, så kommer de snart i posten!

  brakri84@hotmail.com

  ha en fin 1.desemberkveld!

  SvarSlett
 3. Klart jeg skal følge med :-) Koselig å innom deg å lese om kreative prosjekter og kloke ord.

  Kanskje vi blogge-jentene i bygda burde tatt en bloggekveld snart? Vi begynner jo å bli endel nå :-)

  Lotte

  SvarSlett
 4. Takk for gode tanker! Tar velvillig imot :) Og du, den hjorten va smashing!!

  SvarSlett
 5. klart vi er ivrig og følger med

  SvarSlett