mandag 12. desember 2011

12. desember

Nå skal det endelig bli jul!

Nå er jeg altså ferdig med det store førjulsprosjektet: LysVåken. 36 glade barn overnattet i kirken fra lørdag til søndag, og som ansatt satt jeg med regien for helgen. Det ble fullt program lørdag, sen kveld, og tidlig morgen, så i dag har jeg hatt en velfortjent fridag. Men for en helg det var, men flotte barn og mange, mange gode og flinke voksne som hjalp til!

Men nå skal det endelig bli jul. Jeg skal begynne å konsentrere med om juleting. Det har vært en venstrehåndsaktivitet for meg i hele desember. Det betyr blant annet litt friskere adventskalender på bloggen. Og så startet jeg friskt i dag (etter at jeg våknet en gang langt utpå formiddagen…). Jeg laget julegaver, og etter inspirasjon fra Hilde ble det marsipanlaging nå i kveld! NAM!

Og det beste av alt: (som jeg IKKE står for, men likevel)loftet høres sag og spikerpistol, med andre ord; lyder som sier meg at loftet begynner å ta form! (skulle bare mangle, siden det skal sove folk der i julen…). Mannen og svoger står på, og duringen fra verktøy konkurrerer med Sissels Glade jul fra 1988. Gode og glade lyder, begge deler!!

Da kommer det noen bilder fra årets juleverksted sammen med svigerinner!

IMG_1057IMG_1058

Og her er noe av det som ble laget:

IMG_1135IMG_1138IMG_1141

IMG_1116

Og nå venter julekortskriving!

***

-monakristin

2 kommentarer:

  1. Dere har virkelig vært produktive da! Gleder meg til fortsettelsen :-)

    Lotte

    SvarSlett
  2. tusen takk for en kjempekoselig dag! jeg storkosa meg..og ikke minst hun lille der..som riktignok ikke er noen svigerinne da, men minst like ivrig!

    SvarSlett