torsdag 15. desember 2011

15. desember

Julegaver – check?

I dag har vi vært i byen og handlet julegaver. Og vi har vært flinke! Nei, det kan ikke krysses av for at julegavene er i boks, men jeg er kommet veldig langt, og målet er i syne!

IMG_0984Jeg er et organisert menneske. Det er sant altså. Og jeg blir mobbet for det på jobben. Men uten organisering og planlegging i god tid, kommer man ikke i mål! Problemet er bare det, at jeg i tillegg til å være av den svært så organisatoriske typen, også er “a last minute person”. Det er en DÅRLIG kombinasjon. Stort sett går det bra på jobben. Jeg har jo såpass samvittighet og lider i så stor grad av “flink pike”-syndromet, at jeg har rimelig kontroll på arbeidsoppgavene mine. Når det kommer til det hjemme, så har jeg som regel en kjempegod plan i kjempegod tid, men siden jeg har så kjempegod tid, oppgaven er så planlagt, og dessuten så enkel å gjennomføre, så utsetter jeg det littegrann. Og littegrann til. Og enda litt. Og så står jeg der. Kvelden før. Timen før. Rett før. Og har fortsatt ikke utført den raske, enkle og godt planlagte oppgaven.

IMG_0989

Det skjer igjen og igjen og igjen. Jeg lærer aldri og jeg har kun meg selv å takke. Men jeg er ganske avslappet til det. Jeg tror fortsatt på at planen er halve jobben! Men husk: planen kan endres underveis! Så derfor kommer jeg i mål i år også!

IMG_0991

De vakre glasshjertene fikk jeg av tanteB til bursdagen, og de passet så godt å henge opp nå i advent! De er laget av Anny Barèsel.

Så må jeg benytte anledningen til å si VELKOMMEN til nye lesere!

***

-monakristin

2 kommentarer:

 1. så bra altså ;) strukturert og planlagt, men måå bare utsette litt liksom ;)
  jeg er nok desverre mye mere ustrukturert enn deg, men det går fint det og ;)

  hjertene var virkelig nydelige <3

  SvarSlett
 2. Utrolig kjekkt å lese i bloggen din! Jeg organiserer meg til hver jul, skal være ferdig med alt lille juleaften,,,,, Skal tro om jeg blir ferdig i år?
  Hilsen Ingeborg B. P.

  SvarSlett