søndag 18. desember 2011

18. desember

IMG_1188

“Nå tenner vi det fjerde lys,

og natten blir til dag.

Nå venter vi på Frelseren

for alle folkeslag.”

IMG_1181

Den fjerde søndag i advent har blitt markert særdeles rolig hos oss. Fyr i ovnen, julemusikk på radioen, et arbeid på strikkepinnene. En tur ut for litt frisk luft, litt ordning utenfor inngangsdøren. Ja, jeg er seint ute med vinterutstillingen, men den er godt på gang! Kan røpe at jeg fikk tak i kristtorn til å pryde utenfor hos oss! Og så noe annet spennende, som jeg har kjøpt på loppis..!

Azaleaen har også tatt seg opp. Etter å ha vært vannløs denne uken, kom den seg igjen med et bad i helgen! Vakker lilla farge.

Nå synges den franske nasjonalsangen, så da må jeg stikke inn og se håndball, mens noe skal formes med heklenål! :)

Nyt den siste søndag i advent, 6 dager til jul!

***

-monakristin

1 kommentar:

  1. Fikk tak i kristorn da jeg var på Jæren.
    men jeg har pyntet med det inne. Ikke så lange det står da. Men koselig den stunda jeg har det.
    ha ei god siste advntsuke :)

    SvarSlett