onsdag 21. desember 2011

21. desember

Her er det jeg har pyntet til jul:

IMG_1221IMG_1222IMG_1229IMG_1230IMG_1237IMG_1236

Hele trappen fra 1. til 2. etasje. Resten er et “mess” her hos meg… Hva skal man gjøre?? Jeg har forresten pyntet et hus til jul i år da, nemlig Randi sitt, så jeg har gjort noe! Men mitt eget? Er det mange netter igjen nå da?

Uansett, jeg synes trappen ble fantastisk fin! Om jeg så skal si det selv.

Du er vel ferdig til jul?

***

-monakristin

1 kommentar:

  1. Flott lys i trappa di. Er det så mye som trenges for å skape julestemningen blandt de små? En blomst og litt lys på bordet. en nisse- for de som liker det. Et tre med pynt på og pakker under. Pluss litt god mat. Det rekker du nok før jula ringes inn. Mn vi har som regel litt for store planer vi mødre. Håper du får unna det du syns du må, uten å slite deg ut.
    Ha etpar gode førjulsdager :)

    SvarSlett