torsdag 22. desember 2011

22. desember

Jul ute

Nå ble det jul utenfor hos meg!

Jeg ønsket meg kristtorn i år, og det fant jeg i byen. Det var litt kaldt for den tror jeg, så bærene mistet rødfargen ganske fort. Men jeg bare fant fram noen “fake” røde “bær”, og det gjør nytten!

IMG_1252IMG_1253IMG_1254IMG_1256IMG_1258IMG_1259IMG_1260

Danseskøyter fra loppis! Å, så lykkelig jeg ble da jeg fant dem! Passe slitt, perfekt for en “vinterutstilling”! Sinkhuset har også fått komme ut i år, og det hadde snødd litt i natt, og drevet inn i inngangspartiet! Så snøen på bordet er helt ekte!

IMG_1261

Og til slutt en enkel krans på døren.

Det nærmer seg jul inne også. Faktisk. Tro det eller ei. Juletreet er på vei opp i stuen, og kan pyntes! O lykke! Tenk at vi kommer i mål i år også! 

Nærmer du deg?

***

-monakristin

5 kommentarer:

 1. Høres nesten ut som du er kommet lenger enn meg jo. Her sitter jeg med dataen å slapper av i kveld. Hadde tenkt å pynte juletreet, men yngste sønnen vill visst helst vente til eldstemann kommer heim i morgen, så da får vi ta det da.
  Kom på her jeg sitter at jeg har glemt en gave jeg skulle kjøpe i dag. Heldigvis har vi en dag igjen. Skal på jobb, men hun jeg skal jobbe hos må ut å handle, så da kan jeg ta med meg etpar ting til meg selv også tenker jeg.
  Det er jammen flott pyntet ved døra hos deg. Nydelig blått bord. Jeg har et ganske likt hvitt bord. Men det har to klaffer.
  Koselig med kristorn, desverre har min snart nar bær og ingen blader. Er jo en måned siden jeg kjøpte det på Jæren så det er kanskje ikke så rart.
  Ha en god kveld :)

  SvarSlett
 2. Håper du får en riktig fin og god jul.
  Mange klemmer fra meg.

  SvarSlett
 3. Ja, det var skikkelig koselig! Gleder meg til å komme opp og se! =) Kos dere masse i julen da!

  Karina

  SvarSlett
 4. så koselig dere får det ;)
  her er vi ikke i nærheten en gang, men det blir vel jul likevel..

  SvarSlett