mandag 16. januar 2012

En litt treig start…

Jeg synes starten på året ofte kan være litt antiklimaks. Nå har vi jo herjet rundt i ukesvis for å finne den perfekte julelooken, og så, vips, er det hele over. Så er det en ny start, men akkurat i år har den vært treig her hos meg.

IMG_1474IMG_1482

Men nå er julen definitivt over! Selv om amaryllisen endelig har bestemt seg for å blomstre! Godt den ikke var rød… Den rene, hvite fargen er nydelig nå til snødekket utenfor. Noen nydelige hvite orkideer fikk jeg også i julen, og de blomster og står med masse knopper!

IMG_1491IMG_1497

Litt farger må jeg ha på vinteren. Kominerte tre ulike buketter rosa/lilla tulipaner. Det ble herlig, synes jeg.

IMG_1499

Og til slutt: Se det nydelige putetrekket jeg fikk av tante til jul:

IMG_1503

Teksten som står på trekket er Fader Vår. Nydelig!

Det var en begynnelse herifra!

God uke til deg og takk for at du titter innom!

***

-monakristin

5 kommentarer:

 1. Så nydelig putetrekk.
  Å mange flotte blomsterbilder.
  Her er det også blomst på amaryylisene enda.
  Og asaliaene står flotte fortsatt.
  Men noen primuler og tulipaner er også kommet i hus.
  Herlige dei lillafargene på tulipanene.
  Ha ei riktig god uke :)

  SvarSlett
 2. Så koselig blogg du har.Fine bilder fra hjemmet ditt.Amaryllisen min kom akkurat med sin tredje blomst,men den er rød.Hadde utvilsomt passet bedre med hvit nå ja.Lekkert det putetrekket du fikk.Kommer garantert til å se innom her flere ganger.
  Ha en fin onsdag:)

  SvarSlett
 3. Blir så glad-inspirert av dei flotte blommane, Mona Kristin :) God helg te deg!

  SvarSlett
 4. Hei, hvilken fin blogg du har. Det er förste gangen jeg er her hos deg.
  Ja, mine Amarylliser valgte åsså å slå ut etter jul. Takk og lov ikke i Juleröd farge noen av de, men de er så vakre så det hadde ikke gjort noe i så fall.
  Veldig fine puter, (de ligner litt på noen jeg fikk av min ene tante), de er så fine med ett trykk på som den du har der lengst fram.
  Titter gjerne inn hos deg igjen!

  SvarSlett