søndag 1. januar 2012

Toppsuiten

IMG_1357

Velkommen inn i Fjellbuas toppsuite!

Rommet på loftet har fått navnet “toppsuiten” (alle soverom i huset vårt har navn). I nyttårshelgen ble suiten prøvelagt av 3 familiemedlemmer!

IMG_1364

Som du ser er ikke rommet ferdig: Det er kun grunnet, det mangler lister, gulvbelegg og påkoblet strøm. Likevel fungerte det bra som gjesterom! Jeg ville ha rødt til det lyse panelet, og var på salg i romjulen og fikk både rød gardin og ryer til 50%! Nå må vi gå i gang med å male! Rommet blir lyst, og ikke minst stort, med plass til hvertfall en dobbelseng (180 cm bred) og en enkeltseng!

Sengen fikk vi av svoger, som hadde fått den av en familie han snekret hos. Alle gjestesengene våre er brukte! Enten fra gjenbruksbutikk, eller “arvet” etter noen som ikke trengte dem lenger. Planen var at dobbeltsengen skulle få et malingsstrøk på nyåret, men det tror jeg at jeg skal tenke litt mer på… Likte faktisk kontrasten mellom lyse vegger og tak og furusengen! 

IMG_1363

Som du ser vil det heller ikke i 2012 mangle prosjekter i Fjellbua! Vi skal også lage til loftsstue i denne etasjen, og der blir det en del arbeid!! Men det blir såå bra når vi er ferdig! Så håper du vil henge med! :)

***

-monakristin

7 kommentarer:

 1. GODT NYTT ÅR TIL DYKK! Gler meg til å fylgja med på prosjekta dine i 2012! Du e kjempe flinke!Hadde våre moro å sett huset LIVE ein gong ;o)

  SvarSlett
 2. Så koselig et rom, og herlig herlig navn! Burde jammen ha navn på soverom ene våre vi og...
  Riktig godt nyttår til deg og dine kjære Mona kristin! Måtte det bli et godt år med mye glede og latter og gode øyeblikk og kreative prosjekter...
  Mange klemmer fra hilde

  SvarSlett
 3. Koselig toppsuite! Kan ikke si noe annet!!!!

  SvarSlett
 4. Godt nyttår! Kjempekoselig gjesterom. Og jeg tror faktisk den trehvite sengen er like fin uten maling. Lunt og innbydende når det kommer gjester.

  Klem
  Lotte

  SvarSlett
 5. Det må være koselig å være gjest i det rommet.
  Lykke til med resten av arbeidet.
  Ha ei god ny uke i et nytt år :)

  SvarSlett
 6. jippi, så bra!!
  vi gleder oss til å prøvesove på loftet, neste gang vi kommer ;)
  har STOR tro på alle deres 2012 prosjekter!

  SvarSlett