fredag 2. mars 2012

Littegranne vår…

IMG_1654

Krokuser har fått plass hos meg til helgen. Snart kommer de ut.

IMG_1661

Det har vært noen skikkelige fine og vårlige dager her på fjellet denne uken. Utrolig deilig! Men vi lar oss ikke lure, for erfaring tilsier at vinteren nok ikke er helt over ennå. Derfor satser vi på vårblomster inne.

Jeg vil også takke alle som ser innom Fjellbua, til tross for litt laber update om dagen! Jeg setter stor pris på besøk fra faste og nye besøkende! TAKK!

***

-monakristin

4 kommentarer:

 1. Herlig med litt vår inne.
  Satte noen løk i høst som jeg har tatt frem nå
  Koselgi.
  Ønsker deg ei herlig helg :)

  SvarSlett
 2. Åh, det så koselig ut med krokuser inne! Lurt! Her var vi så optimistiske at vi tok fram utemøblene til helgen... Vi får vel dekke de til hvis, eller når (passer vel bedre) det kommer mere snø. Håper på å nyte vårsol de neste dagene :)

  God helg!

  SvarSlett
 3. Hei Mona Kristin.

  Krokus gir absolutt vårstemning. Så at mine stikker opp av jorda nå. DET er tidlig.

  Hyggelig at du fant veien til min blogg.

  Klem Mona Christin.

  SvarSlett
 4. Takk for kommentar inne hos meg :)

  Deilig med vårtegn inne ja, de ute lar vente på seg litt til :)


  Ønsker deg en flott uke :)

  SvarSlett