lørdag 14. april 2012

Siste…

IMG_2041

Jeg lover at dette blir siste påskeinnlegg i år! Disse eggene må jeg bare vise frem først! Har blitt helt forelsket, de er så vakre! Liker de duse fargene, og de søte kyllingene!

IMG_2044

Fikk mamma til å kjøpe noen til meg på Mester Grønn, siden vi ikke har det i nærheten. Veldig fornøyd! Tusen takk :)

IMG_2045

Her har det vært en rolig lørdag så langt. Kafé med jentene, mens mannen har pusset pipe på loftsstuen!

IMG_2053

OG: forrige lørdag hjalp pappa til så vi ble ferdig med å legge panel på loftet! Så når pipen er pusset, kan vi gå i gang med maling! Tok med hjem en fargeprøve av fargen Chi. Mannen malte et strøk på veggen, og det ble kjempefint! Så Chi blir det! Det kommer bilder fra fremgangen på loftet etterhvert!

Nå er det lørdagspizza på gang her!

God lørdagskveld til deg!

***

-monakristin

4 kommentarer:

 1. de var jo kjempesøte!

  jeg har ryddet vekk påskepynten i dag, bedre sent enn aldri!

  nå skal det strikkes her ;)

  god lørdag!

  SvarSlett
 2. Så søte egg! Og så masse fine påskebilder du har tatt! Jeg har vært litt off-line en stund, men NÅ er jeg i bloggemodus igjen.

  Ha en fin kveld

  Klem
  Lottemora

  SvarSlett
 3. De söte eggene hadde jo ikke värt ont å ha kjenner jeg når jeg titter på dine eggbilder... Mester grönn finns jo ikke her men det kanskje finns noen som för dine egg her i närheten(mitt mellom Göteborg og Stockholm)... Ja jeg får forske i det der...
  Ha en fin ´dag

  SvarSlett
 4. Du må ikkje ver redd for å legge ut blogginnlegg fra påsken - me kan fint feira påske heila året, ja, kver søndag e ein 1. påskedag, sa presten! Utruleg skjønne påskeegg, må sei eg blir skikkelig inspirert sjøl :)

  SvarSlett