onsdag 2. mai 2012

London calling

Where to start?!

IMG_2130

Vi hadde noen gode dager i London forrige uke. Med masse opplevelser og masse tid til å være to! Vi ønsket oss en “siste” tur før vi blir tre i huset, og da passet det bra å se et sted vi ikke har vært før. Likevel føles det som om vi bare fikk skrapt litt i overflaten på denne svære byen. Og jeg kan jo starte med mitt høydepunkt på turen: musical!

Det må sies at mannen (og søsknene hans!) hater musikaler. Så snart skuespillerne i en film begynner å synge, er den ikke verdt å se på videre, i følge dem.

Derfor var det en skeptisk mann som ble med på å bestille billetter til The Lion King. Men i valget mellom Mamma Mia og denne syntes det mest sannsynlig at nettopp en løvekonge kunne falle mer i smak for en skeptiker enn kjærlighetsdrama og forvirring på en gresk øy.

image

Vi bestilte billetter gjennom visitlondon.com en liten uke før vi dro. Veldig greit, for der kan en velge område i en vil sitte i, for prisene varierer litt ut fra hvor gode plassene er.

Og Løvenes konge skuffet ikke! For en fantastisk forestilling!! Fantastiske sang- og musikkprestasjoner, ikke minst av den lille gutten som spiller Simba som barn, staselige kostymer, hvor utrolig kreativt alt var gjort med scene og andre effekter for å få fram det afrikanske landskapet, og for ikke å snakke om publikums spontane respons på det første nummeret, hvor dyrene dukket opp mellom seteradene, med vill jubel og trampeklapp!! Kjempeflott! 

Til og med en “musicalhater” elsket dette! :)

Det var selvsagt ikke lov å ta bilder, men du anbefales å se denne videoen! Og du bør absolutt få med deg en musikal eller 3 om du besøker London!

Det var dagens reklame! Mer om London kommer!!

***

-monakristin

OG: TAKK for alle koselige tilbakemeldinger på Baby on board-innlegget! :)

3 kommentarer:

 1. så kult at dere fikk med dere en musikal!
  ..og jeg måtte le når jeg jeg leste om svigergjengen som bytter kanal med det samme noen begynner å synge..hehe!!

  SvarSlett
 2. Å! Der var jeg og Gjermund også :) Knallbra musical, det ble nesten trist å gå derifra ;)

  SvarSlett
 3. den har jeg også lyst å gå på! en vakker dag skal jeg til London igjen! ;)

  Gleder meg til flere bilder!

  SvarSlett