tirsdag 22. mai 2012

Plutselig bloggepause…

Da ble det en ikke-planlagt bloggepause. Slik kan det gå.

IMG_2378

Nå må jeg vise mitt eneste London-innkjøp: Cath Kidston-veske og pengepung! Egentlig er det vel et boknett, men hvem bryr seg om detaljer? ;) Både nettet og pengepungen er tatt i bruk, og jeg er kjempefornøyd!

IMG_2375

Dette var det eneste jeg kjøpte til meg selv i London, men det ble også noe til bebisen. Litt kjedelig kanskje, men jeg hadde ikke bein til shopping. Dessuten er det ikke så artig å kjøpe klær når man ikke vet hva som passer om noen måneder igjen.. :) Så dette ble mer en turist- og sightseeing-tur enn en handletur. Men, vi skal jo tilbake til London en gang, kanskje blir det mer med hjem da?!

Nå skal jeg nyte godværet på terrassen!! Det håper jeg du også har anledning til å gjøre!

***

-monakristin

3 kommentarer:

 1. Et nydelig nett og lommebok. Skikkelig sommerlig og fint.
  Det er mer spennende å handle til babyen enn seg selv når en er gravid.
  Ønsker deg en god dag :)

  SvarSlett
 2. kjempefine ting!! og, det er vel ganske naturlig at det blir mest shoppa til babyen nå fremover...man kommer litt i andre rekke selv ei stund ;)

  SvarSlett
 3. Søte ting da! =) Stas med babyting! Plutselig glemmer man seg selv, ja...!

  SvarSlett