mandag 28. mai 2012

Sommerdager…

Den siste uken har vi også hatt nydelige sommerdager her på fjellet! Det har vært deilig med litt etterlengtet sol og ikke minst VARME!!

IMG_2699

Som forventet ser det nå ut for at temperaturene vil langt ned igjen, og av erfaring klarte jeg derfor å styre meg når det gjalt blomsterinnkjøp og planting. Ser mange bloggere har handlet og plantet, men det går ikke an å gjøre helt ennå her på fjellet….

IMG_2701

Det ble med noen stemor oppi utslagsvasken min ved inngangspartiet. De holder også dersom det blir veldig kalde netter. Men det gjorde seg virkelig å få gjort om til noe litt mer sommerlig utenfor (som å ta bort skøytene.. :)) Det blå bordet på ved inngangsdøren blir bare finere og finere for hvert år!! Her kan du lese historien.

IMG_2707

Håper du også har hatt gode varme dager!

***

-monakristin

6 kommentarer:

 1. Takk for fin kommentar Mona Kristin!

  Fint det var med blomster i den gamle vasken:)

  Klem

  SvarSlett
 2. Så koselig med blomster i den gamle utslagsvasken.
  Fikk en til bursdagen min. Skal ta bilder av den å legge den på bloggen en dag.
  Har nok kjøpt litt blomster, men bare ting jeg ganske lett kan sette inn visst det skulle bli for kaldt. Og det er ikke uvanlig med frostnetter i begynnelsen på juni.
  Ønsker deg ei herlig uke :)

  SvarSlett
 3. Ja, det har sannelig vært noen fine dager! Men jeg hadde heldigvis vett til å vente med blomstene. Så de spirene jeg har sådd står igjen inne på stua for ikke å fryse ihjel.

  Kanskje vi skal ta en kaffe en dag denne uka?

  Lotte

  SvarSlett
 4. Så koseleg med blomstrar i utslagsvasken. Sånn vask har eg og lyst på. Utruleg koseleg. Ønskjer deg ein fin søndag. ;)

  SvarSlett