lørdag 30. juni 2012

Blå cupcakes

IMG_3170

…til gode kollegaer siste arbeidsdag før permisjonen min starter!

Jeg lagde vaniljecupcakes fra Magnolia Bakery etter Hancock-oppskrift. Det måtte selvsagt være både blå former og blå frosting ;) Og; de ble godt mottatt, både på jobb og her hjemme!

cupcake Collage

Kanskje kan de også lages til barnedåpen?! Det gjelder å planlegge fremover! ;)

IMG_3175

Ellers har jeg prøvd meg med litt veldig enkel fotoredigering. Den lille collagen er laget ved hjelp av dette gratisprogrammet! Jeg har ikke utforsket det så nøye ennå, men ser det byr på flere muligheter. Enkelt og greit! Prøv selv!

God lørdag!

***

-monakristin

 

4 kommentarer:

 1. NamNam! Nå har jeg ikke smakt cupcakes siden bloggetreffet..Hmm..Kanskje jeg må bake noen snart! Eller bare ta meg en tur på Fairytale cupcakes:D Lettere det!;)

  Takk for koselig kommentar! Du har helt rett, nå fortjener vi Sommer og Sol..Og VARME! Ellers så drar jeg til syden;)

  SvarSlett
 2. Oi, så fristende!
  Flink du er :) Passer jo perfekt i en dåp.
  Tror jeg snart må være den eneste som ikke har kastet meg på cupcakes-bølgen. Men hvem vet....

  God søndagskveld ♥

  SvarSlett
 3. sååå fine cupcakes, jeg vil gjerne smake neste gang jeg er i oppdal.....
  For ja jeg har vært i Oppdal ja, og det er jo altfro altfor gale at jeg ikke kom innom deg - men sannheten er den at vi kom frem torsdag kveld - så bryllup fredag og ned igjen lørdag formiddag, så det var minimalt med tid...men neste gang kommer jeg så absolutt innom til cupcakes eller ikke...hihi og da er vel lilleskatten din kommet også lykke... til med siste innspurt i graviditeten - det er fantastisk stort å være mamma!!!!!!

  mange klemmer

  SvarSlett
 4. Hei Mona Kristin.

  Så koselig å få hilsen fra deg. Mamma ble såå glad, og takker så masse.

  Og så må jeg si jeg er helt INPONERT over så flotte Cup cakes.. Så fine de var altså.

  Og sikkert kjempegode og.
  Jeg håper du nyter sommerdagene og koser deg i Fjellbua.
  Go klem fra oss alle i Villaveien

  SvarSlett