lørdag 9. juni 2012

En absolutt favoritt!

IMG_2900

…er peoner! Fant en bukett i en nydelig farge i går, og de måtte bare bli med hjem til helgen! Håper vi får plantet peoner i hagen etterhvert!

IMG_2909

Lørdagen brukes til å ta igjen litt forsømt her i huset. Mens vi har hatt noen fine soldager her, har innearbeid vært prioritert bort. Mannen er i gang på loftet.

IMG_2917

Husarbeidet må skje litt etappevis for min del nå for tiden, siden kroppen begynner å bli litt tung, stiv og støl. Som den rastløse sjel jeg kan være er det likevel litt vanskelig å innse sin begrensning. Så i går følte mannen visst et ansvar for å gi en hjelpende hånd (midt i åpningskampen i EM!), da jeg sto midt oppi det bratte steinbedet bak huset, klar med spade og en svær sekk med jord, og med magen på vift! Det var sikkert et syn! Men vi fikk gjort litt i hagen i går kveld da!

IMG_2901

I kveld blir det konsert med gode venner!

Ønsker deg en god helg!

***

-monakristin

3 kommentarer:

 1. Bra han kom og hjalp med da :)

  Peoner er nydelige! Jeg har en Sarah Bernard som jeg ikke helt vet hvor jeg skal sette enda.. Men finner vel en plass :)

  SvarSlett
 2. Ja disse mennene er ikke så værst noen ganger,hehe.
  Godt du fikk litt hjelp. Jeg er ikke gravid, men klarer ikke mye slikt tungt arbeid.
  Peoner er nydelige, det er godt de ikke er så dyre nå så en kan kose seg litt med de.
  Ønsker deg en god dag :)

  SvarSlett
 3. Hu a meg det var da den fineste farge på peoner jeg sett på veldig lenge... sånne må man visst forsöke å skaffe seg ser jeg... drömmedrömme...
  Bra du fikk litt hjelp ialle fall ute i hagen.
  Ha en fin dag

  SvarSlett